Alleenstaande


Alleenstaande mannen en vrouwen in Nederland


Alleenstaande

Alleenstaande

Alleenstaand, maar niet eenzaam? Nederland telt steeds meer eenpersoonshuishoudens. Volgens de laatste statistieken waren het er 2,4 miljoen – dat is bijna 35 procent! Deze alleenstaande mannen en vrouwen hebben vaak een rijk sociaal leven, maar zijn door werk of andere factoren alleenstaande gebleven. Veel van deze singles geven aan, dat ze misschien wel alleen zijn, maar dat ze zich niet eenzaam voelen. En waarom zouden ze ook! Toch missen ze iets in hun leven en willen ze graag weer een keer verliefd worden. Veel alleenstaanden zijn daarom op zoek naar een partner om hun leven mee te delen of iemand om mee oud te worden. Voor die alleenstaanden biedt FriendScout24 een oplossing.


Alleenstaande mannen op FriendScout24


FriendScout24

FriendScout24

Iedereen kan zich bij FriendScout24 aanmelden. Ook alleenstaande mannen en vrouwen. Sterker nog: FriendScout24 is bij uitstek geschikt voor alleenstaanden. Voor mensen dus, die al langer geen relatie meer hadden of net uit een relatie komen en op zoek zijn naar een nieuw begin. Het mooie van de datingsite FriendScout24 is, dat alle barrières van het gewone daten wegvallen. In contact komen met iemand die je niet kent, is in het echte leven vaak lastig. Online is dat een fluitje van een cent: gewoon een leuk berichtje sturen of iemands profiel een keertje aanklikken. Op die manier leren alleenstaande mannen en vrouwen elkaar kennen en wie weet, worden twee alleenstaanden dan een stelletje. Dankzij de online datingsite van FriendScout24 is alles mogelijk.

Alleenstaande mannen en vrouwen vinden elkaar online

Het leven van een alleenstaande biedt talloze mogelijkheden om andere alleenstaande te leren kennen. Je kunt uitgaan en iemand in een bar of een club aanspreken, je kunt je door vrienden laten koppelen met andere alleenstaande of je kunt via een contactadvertentie in de krant in contact komen met andere singles. Toch zijn deze mogelijkheden niet voor alle alleenstaande mannen of vrouwen weggelegd. Wat als je het te druk heb met je werk of wat als je andere verantwoordelijkheden hebt? Ben je een alleenstaande vrouw of man met een jong kind? Dat maakt de zaken natuurlijk niet makkelijker. Waarom zoek je dan niet online naar alleenstaanden in dezelfde situatie als jij? Gewoon ’s avonds vanuit je luie stoel contact leggen met leuke singles die dezelfde behoeftes en levenservaringen hebben. FriendScout24 maakt het mogelijk. Neem maar eens een kijkje op onze website. Registreren en uitproberen is gratis en vrijblijvend.

Word fan van FriendScout24
Naar de fanpage • Relatie, Dating, Singles

  dating_service contact_vrouw blind_date dating liefde relatie_site
 • Zo vindt men vandaag de liefde

  • Meer dan 10 miljoen leden

  • Handmatige controle van alle profielen

  • Gericht een partner zoeken

  • Tot 25 foto's in je profiel

  • Jouw bezoekers in één oogopslag

  • Actief contact opnemen

  • Exclusief VIP-gedeelte

  • Hulp van onze klantenservice

  Test onze zoekfunctie  tot

   

  !-- Header Logo -->