Partner zoeken


Partner zoeken online: straf of kans?


Een partner zoeken en de liefde vinden

Een partner zoeken en de liefde vinden

Vrijgezel zijn is geen straf, maar het kan wel vervelend zijn. De meeste singles zijn daarom ook aan het partner zoeken. Partner zoeken is veel eenvoudiger geworden met de komst van het internet, en dan vooral met de komst van FriendScout24. Het moderne partner zoeken gaat als volgt: je meldt je aan bij een datingsite (bij FriendScout24!). Vul je profiel in en maak jezelf bekend aan andere leden via je profielfoto. Daarna kan het partner zoeken beginnen! Online partner zoeken bij FriendScout24 is veel effectiever wanneer je een premiumlidmaatschap hebt: dan kun je actief contact opnemen met partners, zelf chat-aanvragen en berichten versturen en alle profielen bekijken. Maar een premiumlidmaatschap is niet verplicht: ook als gratis lid kun je flirten en chat-aanvragen en berichtjes beantwoorden. Ben je aantrekkelijk genoeg en heb je een                                         premiumlidmaatschap niet nodig? Bewijs het maar!

Veilig online partner zoeken en dates vinden


Partner gezocht - voor erotische escapades of vriendschappelijke uitjes

Partner gezocht - voor erotische escapades of vriendschappelijke uitjes

Een van de speerpunten van FriendScout24s beleid is veiligheid. Wij zorgen ervoor dat je gegevens bij ons veilig zijn. We geven ze niet door aan derden, en zorgen ervoor dat je ware identiteit geheim blijft. Maar we doen nog veel meer om het online partner zoeken leuk en veilig te houden. Ons klantenserviceteam is voortdurend bezig spammers, fakers, neppers en bedriegers op te sporen. Ze controleren de e-mailadressen, foto’s en de ingevulde gegevens. Jonge vrouwen die een partner zoeken tussen de 18 en 80 jaar zijn daarbij verdacht, vooral als ze er precies zo uitzien als Paris Hilton. Ook staat de klantenservice dag en nacht voor je klaar als je vragen hebt over het online partner zoeken bij FriendScout24. Zij zorgen ervoor dat het je aan niets ontbreekt en dat je speurtocht naar de juiste partner tot een succes wordt. Veilig online partner zoeken en dates vinden, doe je bij FriendScout24.

Partner zoeken, partner vinden…

…en daarna nog lang en gelukkig leven? FriendScout24 maakt succesvol partner zoeken mogelijk. En als je de volgende tips in je achterhoofd houdt, is de weg naar een lang en gelukkig leven samen met de partner van je dromen helemaal niet zo lang. Uit onze eigen statistieken blijkt dat profielen met foto’s veel succesvoller zijn: er wordt vaker op geklikt en leden met foto worden vaker aangesproken. Zet dus zo snel mogelijk een profielfoto op je profiel. Dat deze profielfoto zo leuk mogelijk moet zijn, spreekt voor zich. Behalve de foto’s op je profiel is de tekst van belang bij het partner zoeken. Alleen met een tekst kun je je partner vertellen hoe je echt bent. Let er bij het beantwoorden van de 25 vragen op, dat je geen nietszeggende bijvoeglijke naamwoorden gebruikt: dat je sympathieke, leuke en knappe partners zoekt, geloven we wel. Probeer aan te geven wat jouw droompartner uniek maakt. Pas dan kan het partner zoeken een succes worden.

Word fan van FriendScout24
Naar de fanpage • Relatie, Dating, Singles

  relatie_site man_zoekt_vrouw relatie free_dating_chat chat_vrouw flirt_contact
 • Zo vindt men vandaag de liefde

  • Meer dan 10 miljoen leden

  • Handmatige controle van alle profielen

  • Gericht een partner zoeken

  • Tot 25 foto's in je profiel

  • Jouw bezoekers in één oogopslag

  • Actief contact opnemen

  • Exclusief VIP-gedeelte

  • Hulp van onze klantenservice

  Test onze zoekfunctie  tot

   

  !-- Header Logo -->